Supa Crema de Naut, delicioasa si hranitoare

Ingrediente

Preparare

Nautul se pune la inmuiat in apa rece de seara pana dimineata, se spala si se pune la fiert impreuna cu toate legumele.

nautnaut cu legume

Se fierbe pana cand bobul de naut este moale la apasare, se ia de pe foc si se lasa sa se racoreasca bine, apoi se i-a jumatate din zeama intr-un vas, si cu mixerul sau cu un tocator manual,- cu care se pasireaza cartofii pentru piure -, se pasireaza toate ingrediente.

Se obtine o pasta care se poate dilua cu zeama pe care am luat-o, sau nu, dupa preferinta, se asezoneaza cu sare si putin piper.

supa crema de nautsupa crema de naut

Se serveste ca atare - ideala in curele de slabire si in post -, sau cu crutoane de paine stopite cu ulei si date la cuptor.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Verificare + =
Posteaza-l
2
Bianca
Buna, este o supa crema delicioasa eu o consum destul de des.
rawdia
Hello! Parca se spune "crutoane", nu... "cutroane". Reteta slabuta. Cand am vazut nautul in articol mi-am spus ca este vorba de humus. Nici vorba, preparatul de mai sus nu merita osteneala.