Iarba de Grau - sub forma de suc, detoxifica si previne imbatranirea

GENERALITATI

Iarba de grâu este firul fraged de grâu, nu mai mare de 15 cm, aceasta mlădiță s-a dovedit a fi remediu deosebit de puternic in lupta cu afecțiunile digestive, obezitatea, cancerul, poluarea.

Din punct de vedere medicinal iarba de grâu este recomandată sub forma de suc proaspăt, este un agent terapeutic tânăr și fraged, cu efecte benefice deosebite, care nu are nici o problemă cu anotimpul, ploile și seceta.

iarbă de grâu 

Iarba de grâu, reprezentă alimentul ideal, spun specialiștii ca și componentă micronutrițională - trei litri de suc, sunt echivalentul a 70 kg de legume cultivate în gradină.

In orice moment se poate începe o cură verde, printr-un suc pregătit, din mlădițe crescute și culese în propria casa, mlădițele se pot stoarce pentru a obține suc verde, proaspăt și regenerator, sau se pot transforma în pudră.

PRINCIPII ACTIVE, PROPRIETATI, BENEFICII

Aceste firicele fragede de grâu, conțin

 • aminoacizi, aceștia sunt baza proteinelor de care corpul omenesc are nevoie pentru a funcționa bine, minerale naturale - fier, calciu, magneziu, potasiu, fosfor, sulf, clor, zinc, mangan, cupru, cobalt, iod, antioxidanți, enzime, fitohormoni, clorofilă în cantitate foarte mare, vitamina C mai multa decât in portocale, vitamina A în concentrație mai mare decât în morcovi.  

Unul dintre componenții cei mai importanți ai ierbii de grâu, este clorofila, o substanță cu efecte antiseptice - eficientă în inflamațiile urechii, sinuzită, răni, varice, infecții vaginale, de asemenea clorofila, anihilează mulți radicali liberi, protejând celulele sănătoase de efectele secundare ale citostaticelor. La fel ca și hemoglobina, element din sânge care transportă oxigenul, clorofila transportă nutrienți în toate celulele corpului. 

Iarba de grâu

 • stimulează metabolismul și sistemul de enzime al corpului, prin îmbogățirea sângelui,
 • ajută la reducerea presiunii arteriale prin dilatarea vaselor sanguine,
 • reglează circulația sângelui, a colesterolului, glicemiei și a tensiunii arteriale,
 • îmbunătățește vederea,
 • detoxifică și protejează ficatul,
 • întărește celulele, și neutralizează substanțele poluante din mediu,
 • crește imunitatea,
 • combate tumorile și neutralizează toxinele,
 • previne diabetul,                
 • accelerează vindecarea rănilor,
 • tratează diverse afecțiuni ale pielii,
 • calmează arsurile solare, mâncărimile, este dezinfectant, vindecă înțepături de insecte, tăieturi, arsuri,
 • se aplică comprese îmbibate cu suc de iarbă de grâu, în zonele afectate,             
 • împrospătează respirația și întărește gingiile,
 • acționează ca antiinflamator,
 • încetinește procesul de îmbătrânire, regenerează celulele bătrâne, și da fermitate pieli.

Pudra de iarbă de grâu, conține clorofilă în proporție de 70%, este un supliment perfect pentru persoanele care luptă cu kilogramele în plus, pentru sportivi, și în general pentru menținerea sănătății sistemului imunitar.

Pentru obținerea pudrei de iarbă de grâu, se triază frunzulițele tinere, se spală și se usucă la temperaturi scăzute, pentru a nu-și pierde proprietățile nutritive, apoi prin procese tehnologice sunt transformate în pudră.

Pudra de iarbă de grâu stimulează glanda tiroidă, corijează indigestia și obezitatea, mărește numărul de globule roșii și scade presiunea arterială, purifică sângele, curăță tractul gastrointestinal de reziduuri.

                pudră iarbă de grâu 

 

Iarba de grâu conține fibre de celuloză, care sunt indigerabile pentru stomacul uman, după presarea la rece, sau stoarcere se obțin componentele valoroase, incluse în sucul de iarba de grâu foarte bogat în vitamine și enzime.

Este recomandat sucul care se obține, prin presarea sau stoarcerea acestor mlădițe de grâu, pentru ca în ele sunt concentrate toate substanțele nutritive necesare organismului, enzime necesare digestiei, clorofilă reprezintă 70% din compoziția sucului verde din iarbă de grâu. Această componentă de excepție certifică capacitatea, acestor firicele verzi de grâu, de refacere, de întinerire și de vindecare a organismul în mod natural.

Sucul din iarba de grâu, se oxidează foarte repede, acest proces se poate stopa prin congelare rapidă, în acest mod se pot păstra toate substanțele active.

                suc de iarbă de grâu  

Tratamentul cu suc sau pudră de iarbă verde, dozajul care trebuie folosit, este recomandat să se facă cu acordul medicului specialist, datorită concentrației acestor alimente naturale.

Pudra de iarba de grau se poate achizitiona de la magazinele naturiste sau online AICI.

sursă foto cover

Lasa un comentariu

Nume
Email
Verificare + =
Posteaza-l
3
Ada
Sucul din iarba de grâu este foarte concentrat, se poate adăuga un mar verde (sa nu fie dintre cele făinoase) ca să il mai dilueze puțin,
Bianca
Trebuie inceput cu o cantitate mica de suc cam 20 ml si apoi se poate creste treptat pana la max 50 ml. Este recomandat a se consuma pe stomacul gol.
Man Daniel
Super TARE
- cat trebuie sa fie dozajul ?
- cati litri de suc trebuie sa bei zilnic?