Ulei de Avocado - are proprietati regenerante si emoliente

Uleiul de Avocado este renumit pentru proprietățile sale ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE a pielii.

PRINCIPII ACTIVE, PROPRIETATI

Este o sursa bogată de potasiu; zinc; magneziu și antioxidanți, vitaminele A; D; E; K grupul de vitamine B; acid linoic, care este benefic pentru reglarea glandelor sebacee, se absoarbe foarte ușor și hidratează în profunzime pielea.

                ulei de avocado sursă foto

Uleiul de avocado are proprietăți regenerante și emoliente, calmează senzația de mâncărime și de uscăciune care apar la pielea uscata și deshidratată, totodată uleiul de avocado micșorează petele produse de bătrânețe sau de expunerea la soare.

                mască de față sursă foto

UTILIZARE

Datorită proprietăților sale, uleiul de avocado este folosit în industria cosmetica pentru îngrijirea pielii, a unghiilor, a pârului și a buzelor

De asemenea uleiul de avocado este utilizat și pentru masajul anticelulitic, simplu sau în combinație cu alte uleiuri esențiale esențiale preferate.

Uleiul de avocado, ca tratament de îngrijire sau pentru a stopa căderea părului, se poate prepara acasă sub forma de masca de păr, șampon sau balsam, dar se poate folosi numai uleiul simplu.

La 100 ml șampon preferat pentru spălare, se adaugă 10 ml de ulei de avocado, se masează bine pielea scalpului,- hrănește și tonifică pielea scalpului - , fiind benefic și pentru părul fragil și subțire la fir. Uleiul se poate aplica și seara înainte de culcare, dimineața se spală parul normal, uleiul hrănește și stimulează creșterea lăsând părul mătăsos și strălucitor dar mai ales sănătos.

Tratamentul cu uleiul de avocado este simplu, natural, bogat în nutrienți și foarte eficient, uleiul poate fi inclus în produsele obișnuite de îngrijire: șampon, balsam, sau se poate combina cu alte uleiuri benefice pentru păr, cum sunt uleiul de măsline; uleiul de migdale etc.

                 ulei de avocado sursă foto

RECOMADARI

Uleiul de avocado este recomandat pentru toate tipurile de păr, în special pentru părul deteriorat, tratat chimic, părul cu fir subțire, de asemenea este indicat persoanelor la care le cade părul, sau care au mătreață.

Uleiul de avocado se poate achizitiona de la magazinele naturiste sau online AICI, AICI.

             

sursă foto cover

Lasa un comentariu

Nume
Email
Verificare + =
Posteaza-l
0