Uleiul de ricin - folosit in scopuri terapeutice

Generalitati

Uleiul de ricin este obținut din semințe de ricin, și este utilizat de mult timp pentru vindecarea diverselor afecțiuni ale organismului. Are efecte miraculoase, datorită proprietatilor antiinflamatorii si de oxidant. Este folosit de secole in scopuri terapeutice. Principalele beneficii ale uleiului de ricin se datorează concentratiei de acizi grasi nesaturati, fiind considerat unul dintre cele mai bune tratamente naturiste impotriva căderii părului.

           ricin sursă foto

In fiecare toamna se recomandă sa-ti ingrijesti podoaba capilara cu o masca de ulei de ricin. Chiar dacă gustul uleiului este neplăcut și puternic, acesta este folosit in compozitia produselor cosmetice, a sapunurilor, textilelor, medicamentelor, uleiurilor de masaj.

Calitati medicinale

Uleiul de ricin este folosit atât intern cât și extern, pentru numeroase afecțiuni. Ajută la întarirea sistemului imunitar și este benefic în tratarea sclerozei, Parkinsonului, artritei, constipatiei sau reumatismului.

Este benefic pentru infectii cu ciuperci, dereglări menstruale, migrene, acnee, arsuri solare, inflamații, afecțiuni gastrointestinale.

Uleiul de ricin se folosește și pentru gene si sprâncene lungi si netede, se aplică în fiecare seară, iar după o lună se vad rezultatele.

            ulei de ricin pt gene sursă foto

Unghiile isi vor capata luciul, vor fi mai rezistente si vor creste mai repede daca urmezi un tratament de cel putin doua luni cu ulei de ricin.

            ulei ricin pentru unghii sursă foto

Precautii

Uleiul de ricin este benefic pentru organismul uman dacă este folosit cu moderatie, iar intern la recomandarea medicului. Il poti folosi pentru problemele tenului, cat si pentru ameliorarea ridurilor.

Uleiul de ricin se poate achizitiona de la magazinele naturiste sau online AICI, AICI, AICI.

  

sursă foto cover

Lasa un comentariu

Nume
Email
Verificare + =
Posteaza-l
0