Remedii naturale impotriva cancerului

Plantele medicinale care au calitati anti-cancerigene, si au putere sa lupte cu cancerul sunt in mare majoritate toxice, de aceea trebuie folosite cu mare atentie si precautie. Trebuie folosite numai sub supravegherea medicului specialist care va stabili corect dozajul care se administreaza si durata tratamentului.

Tratamentele naturiste de foarte multe ori sunt benefice, prin efectul direct pe care il au asupra maladiei dar si prin stimularea imunitatii organismului în lupta împotriva agresivitatii factorilor cancerigeni, tratamentele naturiste se pot utiliza în orice faza a bolii, indiferent de tipul de cancer si de vârsta persoanei suferinde.

VASCUL

EFECTE BENEFICE

Ceaiul de vasc - o lingura de frunze uscate si maruntite la 250 ml apa rece se lasa la macerat peste noapte, intareste sistemul imunitar, scade tensiunea arteriala la hipertensivi, si creste tensiunea la hipotensivi, combate cresterea tumorilor canceroase, este recomandata consultarea medicului specialist inainte de a incepe orice tratament cu vasc.

Extractul de vasc lupta cu cancerul de intestine, amelioreaza efectele chimioterapiei si radioterapiei.

Vascul este un remediu natural in probleme cardiace, astm, sterilitate, lupta impotriva cancerului, frunzele si ramurile contin vitamine, antioxidanti, acid viscic, amine, colina, polipeptide, glicozizi, aceticolina,se poate utiliza si sub forma de tinctura, decoct.

              vascul sursa foto

CONTRAINDICATII

  • este contraindicata folosirea interna a vascului care creste pe salcie, plop, frasin, tei, nuc, paltin, artar, salcam, este apreciat de catre fitoterapeutii ca fiind TOXIC, cu o toxicitate redusa este apreciat vascul care creste pe pomii fructiferi - prun, mar, gutui, par -, pe marul paduret, brad si pin, el este folosit ca si adjuvant in diferite afectiuni, pentru tratamente externe se poate utiliza orice fel de vasc.
  • vascul este indicat persoanelor hipotensive numai cu acordul medicului si contraindicat celor care sufera de anghina pectorala, de asemenea este recomandat ca vascul sa se achizitioneze din magazinele naturiste, sau online AICI.

ROSTOPASCA

EFECTE BENEFICE

Este o planta cu numeroase calitati curative, recunoscuta si apreciata inca din antichitate pentru efectele sale benefice in numeroase afectiuni si multe forme de cancer.

In doze corecte, este un adevarat medicament  pentru afectiunile ficatului,- ciroza, hepatita, diskinezii, infectii ale vezicii biliare, colecistite -, curata sangele, ficatul si stimuleaza functia hepatica, in exces planta este TOXICA.

Rostopasca are proprietati anticancerigene, analgezic, colagogic, antimicrobian, de stimulare a sistemului imunitar, este sedativ al sistemului nervos central.

Ceaiul de rostopasca -1 lingurita de planta uscate si maruntita la 250 ml apa clocotita, se lasa la infuzat 1-2 minute, este benefic asupra metabolismului, in afectiuni renale, hepatice si biliare in combinatie cu ceai de soc si urzica este eficient in leucemie.

Ceaiul de rostopasca stimuleaza digestia, restabileste tranzitul intestinal, stimuleaza asimilarea vitaminelor si mineralelor.

                ceai de rostopasca sursa foto

Sucul proaspat de rostopasca este folosit in combaterea bataturilor, verucilor si a negilor.

RECOMANDARI

  • tratamentele cu rostopasca se vor face numai cu indrumarea medicului specialist, care va stabili corect dozajul si perioada tratamentului, in raport cu afectiunea.

 

sursa foto cover

Lasa un comentariu

Nume
Email
Verificare + =
Posteaza-l
0