Uleiul de In - contine lecitina

Uleiul de IN este un produs natural, obținut prin presarea la rece a semințelor de in, în așa fel încât proprietățile curative și calitățile tămăduitoare sa nu se piardă.

PRINCIPII ACTIVE SI PROPRIETATI

În compoziția uleiului de IN, intră - lignani – cu proprietăți antivirale, antibacteriene, antiparazitare și antitumorale. 

 semințe de in sursă foto

Uleiul de semințe de in are calități deosebite, conține acizi grași Omega 3 și un amestec de acizi esențiali Omega 3 și Omega 9, care au un rol important în refacerea celulară, fiind foarte utili în foarte multe afecțiuni.

               ulei de in sursă foto

Uleiul de IN, conține LECITINĂ și este deosebit de eficient în reglarea tranzitului intestinal, are și proprietăți antivirale, antibacteriene, antiparazitare, antitumorale, antiinflamatoare, cardio protectoare și de reducere a colesterolului. Este o sursă bogată de minerale și vitamine: vitamina E, vitaminele B, zinc, fier, magneziu, calciu, sulf, potasiu, fosfor, mangan, silicon, cupru, crom, cobalt.

Este bine de știut ca uleiul de IN, ca de altfel, și alte uleiuri, este foarte bogat în calorii - 1 lingura de ulei depășește 100 kcal.

PRECAUTII

Femeile însărcinate este bine să evite consumul de ulei de in, deoarece poate provoca nașteri premature și schimbări de metabolism. Persoanele care suferă de afecțiuni ale sângelui trebuie să consulte un  medic, deoarece uleiul de in mărește riscul de hemoragii.   

Uleiul de in se poate achizitiona de la magazinele naturiste sau online AICI.

 

 sursă foto cover

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Verificare + =
Posteaza-l
0