Uleiul de samburi de Caise - intinereste si hidrateaza toate tipurile de ten

DESCRIERE, GENERALITATI

Caisul - Armeniaca vulgaris -, este un arbore fructifer, foarte răspândit în întreaga lume, face parte din familia Rosaceelor, genul Prunus, este cultivat pentru fructele sale deosebit de savuroase, foarte apreciate ca și aliment dar și ca medicament , în plus din sâmburi de caise coapte, prin presare la rece, se extrage un ulei puternic antioxidant, regenerant și revitalizant.

Uleiul de sâmburi de caise, este un ulei de consistență ușoară, de culoare galbenă cu ușoare reflexe portocalii, asemănător cu uleiul de migdale, vâscozitate și claritate redusă, miros caracteristic, este revitalizant, antioxidant, calmant, antibacterian, antiîmbătrânire, etc.

ulei de sâmburi de caise  sursă foto

PRINCIPII ACTIVE, BENEFICII, RECOMANDARI

Este un ulei bogat în antioxidanți naturali, în vitaminele A, C, E, grupul vitaminic B - B1, B2, B6, B17 -, acid oleic - Omega 9 -, acid linoleic  - Omega 6 -, acid alfa linoleic - Omega 3 -.

Datorită acidul linoleic din componență, uleiul de sâmburi de caise - este foarte ușor absorbit de piele, nu rămân urme unsuroase și nici senzația de piele grasă, - reduce pierderea de apă, pătrunde foarte repede în epiderma și restabilește elasticitatea acesteia,

- combate ridurile,- ajută pielea să-și recapete suplețea și elasticitatea.

Datorită conținutului bogat de vitamine - are efect regenerant și revitalizant.

Uleiul de sâmburi de caise, datorită compoziției sale, este recomandat pentru toate tipurile de ten - este benefic pentru tenul îmbătrânit prematur,- pentru tenul obosit,- pentru tenul cu piele sensibilă și uscată,- este eficient în acnee, eczeme, iritații și puncte negre, - previne deshidratarea tenului,- protejează epiderma de razele ultraviolete,- este eficient pentru gât, pentru decolteu.

Uleiul de sâmburi de caise, se poate folosi ca atare, poate fi combinat cu alte produse de îngrijire, poate înlocui loțiunea demachiantă folosită în îngrijirea zilnică.

                ulei de sâmburi de caise sursă foto

Uleiul de sâmburi de caisă, se poate folosi și ca ingredient în diferite măști pentru îngrijirea ochilor, se poate adăuga în creme, loțiuni și în alte produse folosite pentru bronzare.

Uleiul de samburi de caise se poate achizitiona de la magazinele naturiste sau online AICI.

 

 

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Verificare + =
Posteaza-l
0