Plante benefice pentru zodiile din lunile de Toamna

BALANTA

Balantele, semne de aer, sunt guvernate de Venus, spirite intreprinzatoare, cu tact si farmec, cu temperament placut, simbolizeaza armonia, masura, instabilitatea si echilibrul.

Boli caracteristice

  • sunt gurmande cu tendinte de ingrasare la maturitate, este predispusa la afectiuni ale vezicii urinare si la afectiuni renale, afectiuni ale pielii, a incheieturilor, sensibilitate psihica.

Plante benefice in alimnetatie

Planta benefica

  • ARDEIUL IUTE toate speciile de ardeii iuti, contin capsicina,- un excelent depurativ si detoxifiant, stimuleaza sistemul imunitar, combate obezitatea, benefica in tulburarile digestive.

              ardeiul iute sursa foto

SCORPION

Scorpionii sunt semne de apa sunt guvernati de Marte si Pluton, sunt hotarati si curiosi, caracter puternic, in aparenta sunt calmi, dar de fapt sunt colerici.

Boli caracteristice

  • dureri de cap, migrene, boli ale organelor sexuale, afectiuni ale ficatului, hemoroizi.

Plante bebefice in alimentatie

Planta bebefica

  • PORUMBARUL - are efecte calmate, laxative, diuretice, ajuta la eliminarea toxinelor din organism, antiinflamatoare si antiseptice, siropul din fructele porumbarului este eficient in convalescenta.

             porumbarul 

SAGETATOR

Sagetatorii sunt guvernati de Jupiter, sunt optimisti, plini de vitalitate, temperament sangvin, inclina spre excese la mancare si bautura, dar si la miscare si sport.

Boli caracteristice

  • sunt predispusi la afectiuni ale ficatului si vezicii biliare, diabet, pancreatita, obezitate, artroza, spondiloza, probleme cu coloana, nervul sciatic, circulatia arteriala.

Plante benefice in alimentatie

Planta benefica

  • SCORUSU - combate reumatismul, cu efecte benefice in, spondiloza si ateroscleroza, ajuta la curatarea sangelui de toxine.

             scorusu 

 

sursa foto cover

Lasa un comentariu

Nume
Email
Verificare + =
Posteaza-l
0